HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları (Hür Gençlik), Bediüzzaman Said-i Nursi’yi vefatının sene-i devriyesinde andı.
MEHMET MİKYAS
İslam dünyasında 20. asrın ilk döneminde yaşanan bütün olumsuzluklara ve engellemelere rağmen büyük bir iman davası yürüten ve yetiştirdiği yüzlerce talebe ile İslam davasının bugün de sembol isimlerinden olan Bediüzzaman Said-i Nursi, vefatının sene-i devriyesinde anılıyor.
HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları (Hür Gençlik), sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, “Evet, biz dini siyasete âlet değil, vazifemiz siyaseti dine âlet ve dost yapmaktır” Aziz üstadımız Bediüzzaman Said-i Nursi’yi, vefatının sene-i devriyesinde rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
GÜNDEM
23 Mayıs 2026GÜNDEM
23 Mayıs 2026EKONOMİ
23 Mayıs 2026GÜNDEM
23 Mayıs 2026GÜNDEM
23 Mayıs 2026GÜNDEM
23 Mayıs 2026GÜNDEM
23 Mayıs 2026We place cookies in accordance with the purposes outlined in our data policy and in compliance with regulations. For details, please review our data policy .