Batman Belediyesinin 30 güvenlik personel alımı için yaptığı duyuru ile başvurunun yapılacağı ilk gününden itibaren sabahın ilk ışıklarıyla yüzlerce kişi oluşan onlarca metre uzunluktaki kuyruğa girdi.
Geçen günlerde Batman Belediyesinin 30 güvenlik personel alımı için yaptığı duyuru ile başvurunun daha ilk gününden itibaren yüzlerce kişi sabahın erken saatlerinde başvuru için onlarca metre uzunluktaki kuyruğa girdi.
Geçen gün Batman Belediyesinin duyurduğu ilana göre yapılacak olan istihdamda aranan özel şartlar şöyle: “İlan tarihi itibari ile geriye dönük son 6 ay Batman Belediyesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. İlan tarihi itibari ile 36 yaşından gün almamış olmak. En az lise mezunu olmak. Silahlı veya silahsız güvenlik kimlik kartına sahip olmak.” HABER MERKEZİ
GÜNDEM
24 Ekim 2026GÜNDEM
24 Ekim 2026EKONOMİ
24 Ekim 2026GÜNDEM
24 Ekim 2026GÜNDEM
24 Ekim 2026GÜNDEM
24 Ekim 2026GÜNDEM
24 Ekim 2026We place cookies in accordance with the purposes outlined in our data policy and in compliance with regulations. For details, please review our data policy .