Batman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Beşiri Açık Cezaevindeki atıksu arıtma tesisinde kontrol amaçlı numune alınıp laboratuvara gönderildi.
Beşiri Açık Cezaevindeki atık suların alıcı ortama deşarj ortamından alınan numunelerle kontrolü yapıldı.
Adalet Bakanlığı, Beşiri Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü yönetimindeki Atıksu Arıtma Tesisinde, Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliği ve Kentsel Atıksu Arıtımı Yönetmeliği kapsamında deşarj hattından, yetkilendirilmiş laboratuvar tarafından kompozit numune alımı gerçekleştirilerek laboratuvara gönderildi.
MEHMET MİKYAS
GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026EKONOMİ
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.