BARO’DAN SARIYER TARAFTARLARINA SUÇ DUYURUSU

BARO’DAN SARIYER TARAFTARLARINA SUÇ DUYURUSU

ABONE OL
Mayıs 18, 2025 06:06
BARO’DAN SARIYER TARAFTARLARINA SUÇ DUYURUSU
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Batman Petrolspor ve Batman halkına yönelik hakaretler hakkında Batman Barosu suç duyurusunda bulundu.

MEHMET MİKYAS

Batman Petrolspor’a ve Batman halkına yönelik Sarıyer taraftarlarının sosyal medyada paylaştığı hakaret içerikli ifadeler, hukuki karşılığını buldu. Batman Barosu, söz konusu eylemleri gerçekleştiren ve sosyal medyada yayan şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Baro tarafından yapılan açıklamada, Batman Petrolspor kulübüne ve taraftarlarına yönelik hakaret ve aşağılama içeren ifadelerin kabul edilemez olduğu vurgulandı. Açıklamada, bu çirkin eylemlerin failleri hakkında gerekli hukuki sürecin başlatıldığı belirtilerek, “Baromuzca, Batman Petrolspor kulübüne ve taraftarlarına hakaret eden ve aşağılamaya yönelik eylemlerde bulunan sosyal medya kullanıcıları hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur” ifadeleri yer aldı.

Batman Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sabri Nuhat Özdemir, baro üyesi ve kulübün eski yöneticisi Av. Orhan Güzel ile Yarasalar Taraftar Grubu temsilcisi Av. İbrahim Halil Bulut tarafından yapılan başvuruda, şüphelilerin “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun’a muhalefet”, “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik” ve “hakaret” suçlarından yargılanmaları talep edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.