GENÇLİK ‘SUDA BOĞULMAYI ÖNLEME’ SEMİNERİ VERİLDİ

GENÇLİK ‘SUDA BOĞULMAYI ÖNLEME’ SEMİNERİ VERİLDİ

ABONE OL
Mayıs 11, 2025 17:58
GENÇLİK ‘SUDA BOĞULMAYI ÖNLEME’ SEMİNERİ VERİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaz mevsimi öncesi boğulma vakalarının önüne geçmek için ‘Suda Boğulmayı Önleme’ seminerlerine başladı.

MEHMET MİKYAS

İlk olarak Farabi Anadolu Lisesi salonunda öğrencilere, öğretmenlere ve personellerine verilen eğitim büyük ilgi gördü. Seminer Batman gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 3. kademe kıdemli yüzme antrenörleri Mahsum Özdemir ve Seher Bahçivancı’nın koordinatörlüğünde gerçekleşti.

Seminerde yüzme, suda boğulmayı önleme ve ilk yardım konularının yanında Gençlik ve spor il Müdürlüğünün tesislerinden ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ ile diğer projeler hakkında bilgi verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

We place cookies in accordance with the purposes outlined in our data policy and in compliance with regulations. For details, please review our data policy .