aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat juul iqos iluma
İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE ROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİ

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE ROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİ

ABONE OL
Mart 23, 2025 12:36
İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE ROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜGVA Batman İcathane Laboratuvarı’nda ilkokul öğrencilerine yönelik Robotik Kodlama eğitimi başladı.

HABER MERKEZİ

Dört kişilik özel sınıflarda toplam 12 öğrenci, teknoloji ve inovasyonun temelini öğrenerek kodlama dünyasına ilk adımlarını atıyor.

Eğitim kapsamında çocuklar, algoritmik düşünme becerilerini geliştirirken, problem çözme ve hayal gücünü de güçlendiriyor.

Konu hakkında açıklama yapan TÜGVA Batman İcathane Koordinatörü Dr. Hamza Kaya, ilkokul seviyesindeki öğrencilerin teknolojiye erken yaşta adapte olmalarının önemine değinerek, bir ay sonra yeni başvuruların alınacağını duyurdu. Veliler, TÜGVA Batman İcathane’nin duyurularını takip etmek ve başvurular hakkında bilgi almak için @tugvabatmanicathane Instagram hesabını ziyaret edebilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.