MÜDÜR CİĞER’DEN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ZİYARETİ

MÜDÜR CİĞER’DEN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ZİYARETİ

ABONE OL
Mart 23, 2025 09:51
MÜDÜR CİĞER’DEN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurum ve okul ziyaretleri kapsamında Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nü (RAM) ziyaret eden Batman İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, yönetici ve öğretmenlerden kurumda sürdürülen çalışmalar ve uygulanan projeler hakkında bilgi aldı.

MEHMET MİKYAS

Ziyaret esnasında İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’e, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahim Kusen eşlik etti. RAM Müdürü Mustafa Çakan tarafından karşılanan Ciğer, kurumun tüm birimlerini ayrıntılı bir şekilde gezdi ve incelemelerde bulundu. Müdür Çakan’dan merkezde gerçekleştirilen faaliyetler, eğitim ve rehberlik çalışmaları ile güncel projeler hakkında detaylı bilgiler alan Ciğer, RAM’ın daha verimli hizmet sunabilmesi için yapılan çalışmaları takdir ettiğini belirtti.

Rehber öğretmenler ve danışman öğretmenlerle toplantı yaparak yürütülen faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunan Ciğer, çalışanların önerilerini dikkatle dinleyerek, rehberlik ve danışmanlık faaliyetlerinin önemini vurguladı.

Ayrıca, merkeze çocuklarının eğitimi ve gelişim süreçleri için destek almak amacıyla gelen ailelerle de yakından ilgilenen Ciğer, ailelerin beklenti ve taleplerini dinledi. Özel çocuklarla bir süre sohbet eden Ciğer, onların eğitim süreçlerini yakından takip ettiğini ve her bir çocuğun gelişimine yönelik çalışmaların artırılarak sürdürülmesi gerektiğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

We place cookies in accordance with the purposes outlined in our data policy and in compliance with regulations. For details, please review our data policy .