Hafızlık Eğitimi Başarısıyla Öğrencilere Belgeleri Takdim Edildi
Batman İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Hafızlık Tespit Sınavı’nda başarılı olduklarına dair belgeleri takdim edildi. Tören, öğrencilerin ve ailelerinin büyük heyecanı ile gerçekleşti.
Hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgelerini sunan Halime Esra Özdemir, öğrencilere tebriklerini ileterek, başarılarının devamını diledi. Özdemir, hafızlık eğitiminin sadece bireysel değil, toplumsal anlamda da büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.
Törende, başarılı öğrencilere belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Öğrencilerin aileleri ve öğretmenleri, bu başarıların gurur kaynağı olduğunu belirtti. MEHMET MİKYAS
GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026EKONOMİ
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026GÜNDEM
15 Nisan 2026