Ramanlı’dan Karabulut’a Ziyaret

Ramanlı’dan Karabulut’a Ziyaret

ABONE OL
Mayıs 5, 2024 10:33
Ramanlı’dan Karabulut’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Beşiri belediye başkanı seçilen Alpaslan Karabulut’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Serkan Ramanlı, Yeniden Refah Partisi’nden seçilen Beşiri Belediyesi Başkanı Alpaslan Karabulut’u Beşiri belediye binasında ziyaret etti.

Karabulut’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Ramanlı, halkın seçtiği ve partisi farklı olan bütün başkanları ayırt etmeksizin halka hizmet konusunda birlikte çalışacağını belirterek, “Seçim 31 Mart akşamı bitti. 1 Nisan artık yeni bir defterdir. Memleket için, milletimiz için, halkımız için ne gerekiyorsa onu yapmak zorundayız. Birbirimize destek vermek zorundayız. O partidir, şu partidir bunlara gerek yok. Biz netice de Batmanlıyız. Batmanlı kimliği üzerinden birbirimize destek vermemiz lazım.” dedi.

“BİZİM BİR DAVAMIZ VAR”

Bu memlekette taş üstüne taş koymak isteyene tam destek olacaklarını dile getiren Ramanlı, “Gerekirse onu sırtımızda taşırız. Her türlü desteğimizi de veririz hiçbir şeyi de esirgemeyiz

Allah’ın izniyle. Bizim bir davamız var. Biz neyi niçin yaptığımızı bilen insanlarız. Bizim için şahsi ikbal, makam, mevki, nam, şöhret önemli değil. Önemli olan Rabbinin rızasını kazanabilmektir. O’nun da yolu adaletle hükmetmektir. Yolumuz budur. İnsanlara güzel örnek olmaya çalışıyoruz.” diye konuştu. MEHMET MİKYAS

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r