HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, “Lütfen cankurtaranın olmadığı yerlerde, ‘Burada suya girilmez’ uyarısının olduğu ve tehlikeye dikkat çekilen yerlerde suya girmeyin.” uyarısında bulundu.
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, yayımladığı mesajla “boğulma” olaylarına dikkat çekerek, uyarıların dikkate alınmasını istedi.ataşehir escort
Sıcakların artmasıyla boğulma olaylarının sık yaşandığına dikkat çeken Şahin, “Sıcakların artmasıyla özellikle gençlerimiz hem eğlenmek hem de serinlemek için suya rağbet gösteriyor. Fakat girilmemesi gereken yerlerde suya girildiğinde de yüreğimizi yakan boğulma olayları yaşanıyor. İlimizde bu yaz itibariyle birkaç boğulma hadisesidir yaşanıyor.” Dedi.
Başkan Şahin, açıklamasının devamında, Önceki gün de Çamlıtepe Mahallesindeki sulama kanalına giren 16 yaşındaki Abdullah Günce boğulma tehlikesi geçirmiş maalesef hâlâ yoğun bakımdadır. Rabbim Abdullah’ımıza acil şifasını versin ailesinin yüreğini, yüreğimizi incitmesin.” dedi.
YÜREK YAKAN HABERLERİN GELMEMESİ İÇİN UYARILARA DİKKAT EDELİM
Boğulma olaylarının yaşanmaması ve yürek yakan haberlerin gelmemesi için uyarıların dikkate alınmasına vurgu yapan Şahin, “Batman Valiliği boğulma vakalarına dikkat çekip girilmemesi gereken yerlerde suya girilmemesi uyarısında bulunmuştu. HÜDA PAR olarak valiliğin bu uyarısının dikkate alınması gerektiğini biz de hatırlatıyor ve halkımıza, anne-babalara hassaten genç kardeşlerimize biz de ricada bulunuyoruz ve diyoruz ki; Lütfen cankurtaranın olmadığı yerlerde, ‘Burada suya girilmez’ uyarısının olduğu ve tehlikeye dikkat çekilen yerlerde suya girmeyin.” uyarısında bulundu.
Şahin açıklamasının sonunda, boğulma olaylarının yaşanmaması için tedbirlerin ve yüzme havuzlarının sayısının artırılması gerektiğini kaydetti. MEHMET MİKYAS
GÜNDEM
18 Mart 2025GÜNDEM
18 Mart 2025EKONOMİ
18 Mart 2025GÜNDEM
18 Mart 2025GÜNDEM
18 Mart 2025GÜNDEM
18 Mart 2025GÜNDEM
18 Mart 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.