BAŞKAN ŞAHİN: “HÜDA PAR EMEKÇİNİN YANINDADIR”

BAŞKAN ŞAHİN: “HÜDA PAR EMEKÇİNİN YANINDADIR”

ABONE OL
Mayıs 18, 2025 07:03
BAŞKAN ŞAHİN: “HÜDA PAR EMEKÇİNİN YANINDADIR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Mayıs nedeniyle inşaat işçilerini ziyaret eden HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, emekçilerin ağır vergi yükü altında ezildiğini belirterek, adil bir vergi sistemi ve faizsiz bir ekonomi çağrısı yaptı.

HAMDULLAH KARADAŞ

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun ve partili heyetle birlikte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı nedeniyle inşaat alanlarını ziyaret ederek işçilerin çalışma koşullarını yerinde gözlemledi ve sorunlarını dinledi.

İnşaat işçileriyle birebir görüşmeler gerçekleştiren Şahin, emekçilerin ekonomik yükünün hafifletilmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Şahin, mevcut ekonomik sistemin işçileri ezdiğini ifade ederek, “Güneşin altında inşaat ustalarımızın yanına geldik. Şartlarını ve çalışma ortamlarını yerinde gördük. HÜDA PAR olarak bizim söylediğimiz şu; ülkemiz bu faiz ekonomisinden kurtulmadıkça ekonomide iyileşme mümkün değil.” dedi.

EMEKÇİLERİN HAKLARININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Parti olarak emekçilerin haklarının takipçisi olacaklarını vurgulayan Davut Şahin, “Bugün bu siyaseti emekçilerin adına yapıyoruz. Yazın sıcağında, kışın soğuğunda rızkını kazanmaya çalışan bu emekçilerin karşılığının hakkıyla verilmesi lazım. HÜDA PAR olarak biz emekçi kardeşlerimizin yanındayız. Haklarına kavuşuncaya kadar bu işin takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

We place cookies in accordance with the purposes outlined in our data policy and in compliance with regulations. For details, please review our data policy .