Batman’da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllüleri, bu pazar günü gerçekleştirilecek “Mevlid-i Nebi” etkinliğine davette bulundu.
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, 21 Nisan Pazar günü otogar yanındaki mevlid alanında yapılacak “Cihad Önderi Hz. Muhammed (sav)” temalı Mevlid-i Nebi etkinliği dolayısıyla küçük kız ve erkek çocuklarıyla beraber esnaf, vatandaş ve hastanelerde yatan hasta ile hasta yakınlarına gül dağıttı.
Gül dağıtımından önce kısa bir açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörü Feyzi Aydın, Batman’da bu pazar günü saat 14.00’te Mevlid-i Nebi etkinliği düzenleyeceklerini belirtti.
MEHMET TAHİR AKGÜL
GÜNDEM
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026EKONOMİ
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.